За един кръст – и наше удоволствие! 2021.

Ето че отново дойде време за най-хомоеротичния ритуал в българския обреден календар – спасяването на богоявлениския кръст. Да ви кажа честно, бях се уплашил че тази година няма да имам материал за споделяне покрай цялата истерия с мерките срещу коронавируса и факта че доста населени места не проведоха мероприятието. Колко жалко. И все пак, имаше няколко града в които той се проведе и зоркото око с Цветни Хромозоми събра фотосвидетелствата за това.

Благодарим на морските градове – Варна и Бургас които както винаги предлагат много сладка атракция за очите – мокри мускули и щръкнали зърна.

В Бургас е хванало кръста едно мускулесто 18 годишно къдраво бонбонче – Иван Гайтанов:

Във Варна щастливеца (освен нас) се казва Александър Николов и е на 27 години.

Млад и секси е и вадителят на кръста в Шабла – Георги Петров.

В София пък за трети път кръста вади секси парчето Александър Лебешовски който е студент в УНСС (снимки от предишното му вадене има тук )

В Шумен кръста е изваден от пожарникарят с изваяно тяло Стефан Митев.

Отиваме и в Габрово където кръста е спасен от Георги Георгиев който току-що се е върнал от Великобритания и е очевидно по пресата и плочките в прекрасна физическа форма. Само се надявам Георги да не носи новия английски вариант на коронавируса че с това уважаване на мерките…

Така и не разбрах името на момчетата но в Елхово са сапасили кръста двама.

Отиваме още и в Кюстендил, Ахелой и Пазарджик където също красиви българи са потопили ваяни тела в ледената вода за наше удоволствие.

Вашият коментар